Objavljeno: 25. 11. 2019 - 2:10

U sklopu Dječjeg tjedna radosne knjižničarke pozvale su nas u goste! Prenijele su nam da je interes bjelovarskih školaraca (4. i 5. razred) bio velik tako da je svečana prostorija bila načičkana znatiželjnim dušama!

Predstava je odigrana na profesionalnom nivou. Moramo Vam se pohvaliti da im je ovo bio sedmi nastup! Zanimljiva podudarnost – broj sedam se često pojavljuje u bajkama...

Publika je bila prekrasna! Knjižničarka Ivana Blažeković popričala je s nama i proglasila sezonu lova na odgovore otvorenom! Zanimali su ih likovi („Kako se zove onaj veliki dečko?“ – Biljkos Uzvišeni, op.a.), odakle ideja za bajku, imamo li najdraže bajke, jesu li svi likovi iz bilogorske mitologije ili su neki ipak izmišljeni (možda i stvarni), ... Pitanja su pljuštala! Zahvaljujemo se Ivani što je ostala na tlu i ipak nas prizemljila jer su se djeca morala vratiti u školu.

Na kraju su nam mali novinari s Dječjeg odjela postavili par pitanja i rastali smo se s osmijehom!

Zahvaljujemo se knjižnici i dragim knjižničarkama na srdačnom domaćinstvu! Veselit ćemo se povratku!

p.s. Jedna strašno draga osoba podsjetila me na nešto neizrečeno... Sanjajte, dragi svi! Sanjajte, mali i veliki! Sanjajte, jer Vaši snovi su samo Vaši i nitko Vam ih ne može ukrasti!

 
 
 
 
  Dogadanja - Sve